top of page
Screenshot_20220904-124957_WhatsApp (3).jpg

My Story

Bijna heel mijn volwassen leven ben ik bezig geweest met diëten, om vervolgens altijd weer zwaarder uit de strijd te komen. Noem een dieet en de kans is groot dat ik deze heb gevolgd, je kunt mij gerust een ervaringsdeskundige noemen op dat gebied.

 

Helaas telkens van korte duur. In mijn eentje lukte het niet en bij een groep met een coach, helaas ook geen succes. Telkens het gevoel van "falen", het ging echt mijn leven beheersen.

 

Wat is er nu veranderd zul je je afvragen?

 

Ten eerste ben ik begonnen met de opleiding tot gewichtsconsulente te volgen en deze heb ik met succes afgerond.  Daardoor ben ik mijn eetgewoontes gaan aanpassen. Elke dag een uitgebalanceerd  POWER ontbijt, meer groenten en vezelrijke voeding gaan eten, minder suiker nuttigen, meer gaan bewegen (Latin Dance voorheen Zumba Gols) en meer inzicht gekregen in gezonde voedingsmiddelen en wat supplementen daarbij voor je kunnen betekenen. Sindsdien is mijn jojo-effect weg.

Sinds ik deze veranderingen heb doorgevoerd  voel ik mij veel fitter, energieker, minder hormonale wisselingen en ook nog eens 15 kilo aan gewicht kwijt.

Wat kan ik voor je betekenen? 

Waar ik mij vooral op richt is mindset/gedragsverandering en inzicht geven in voeding en daardoor betere keuzes kunt gaan maken.  Want dan heb je ook een blijvend resultaat. Want we gaan voor voeding in plaats van vulling en gaan voor leefstijl in plaats van dieet.

Ik werk graag 1 op 1, zodat ik jou het beste kan ondersteunen op je pad naar een fitter, energieker en een lekkerder in je vel gevoel.

bottom of page